Bredbånd

Vi i Norsk Fiberoptikk leverer infrastrukturen som kreves for å få høykvalitets Bredbånd.

Vi er en installasjonsbedrift og utfører oppbygging og prosjektering i forbindelse med bredbåndstilgang.

Norsk Fiberoptikk jobber primært for de større nettleverandørene av bredbånd og ofte fungerer vår rolle slik at vi får forespørsler på om vi kan bygge ut fiber i et gitt område.  Årsaken til at vi er en foretrukket aktør på fiberutbygging er vår spesialkompetanse på dette området. Helt fra 2001 har Norsk Fiberoptikk jobbet med utbygging av fiber.

Flere aktører kontakter nettopp oss når oppdragene krever nøyaktighet og kompetanse og ikke minst et krav om en aktør som følger alle normer og krav som følger med. Samtidig kreves det at kvaliteten på sluttjenesten er svært høy og det sørger vi for.

 

Økende bruk og krav til bredbånd

Bredbånd er toveis høyhastighets kommunikasjonsnett som kan overføre data i form av tekst, lyd og levende bilder. I dagens samfunn og med økende bruk og krav fra brukere, må et solid bredbånd kunne behandle flere tjenester og også mange brukere samtidig.

I Norge ble bredbånd kommersielt tilgjengelig på privatmarkedet ved begynnelsen av 2000-tallet. Norsk Fiberoptikk har vært med å bygge FTTH (Fiber-To-The-Home)-nett til boliger siden 2001. Du kan dermed stole på at vi har erfaringen som trengs for å levere solid bredbånd til deg og din bedrift.

Kontakt oss for bredbånd her!